Verhuur

Jouw woning verhuren. Klinkt simpel. Maar het is meer dan alleen het opstellen van een goede huurovereenkomst. Het gaat erom dat je een geschikte huurder vindt. Aan wie je met een gerust hart de sleutel van je woning overhandigt. Ik -Claudia- help je om de juiste match te maken.

Allereerst neem ik de kandidaat en de financiële situatie onder de loep. Het is essentieel om te weten wat voor vlees we in de kuip hebben. Al kun je niet overal de vinger op leggen. Daarom is het (onderbuik)gevoel erg belangrijk. Een stukje mensenkennis. Wanneer ik alles helder heb, gaan we wel of niet met diegene in zee. Natuurlijk maak ik deze beslissing niet alleen. Dat doe ik samen met jou. Gaan we ervoor? Dan plan ik een kennismakingsafspraak. Om elkaar de hand te schudden en met een bakje koffie alles nog eens goed door te nemen.

Voordat de kandidaten in beeld komen, hebben we al een proces achter de rug. Ik zorg ervoor dat we de juiste route uitstippelen. En dat de woning leuk gepresenteerd wordt op onze eigen website, Funda en andere verhuurwebsites. Zodat deze goed te vinden is.

Zullen we een persoonlijke afspraak maken? Dan licht ik mijn werkwijze toe en krijg jij een goed beeld van mij als verhuurmakelaar. Neem gerust contact met mij op voor vragen of informatie. Dat kan via 06-10715999 of claudia@evelienploegmakers.nl.

Het (onderbuik)gevoel is erg belangrijk. Een stukje mensenkennis.

Wat mag je nog meer van mij verwachten:

  • Er worden foto’s gemaakt van je woning voor een goede presentatie
  • Je woning wordt aangeboden middels www.funda.nl – www.jaap.nl – www.huislijn.nl – www.huren.nl en uiteraard onze eigen website.
  • Je woning wordt voorzien van een V-bord ‘te huur’
  • De reacties op de woning worden gefilterd en met de kandidaten die aan de voorwaarden voldoen plan ik een bezichtiging
  • De huurovereenkomst stel ik in concept op en stuur ik ter inzage naar beide partijen
  • Het ondertekenen van de huurovereenkomst begeleid ik tijdens een persoonlijke afspraak
  • De sleuteloverdracht wordt geheel door mij verzorgd (inclusief een inspectie met fotopresentatie van de woning)