Maasland 5, Oss (VERKOCHT)

€ 375.000,- k.k.Maasland 5, Oss (VERKOCHT)

“De tuin heeft veel plekjes waar je lekker kunt zitten”

Toen Tonny en Martin in 1975 besloten om vanuit Alkmaar naar Oss te verhuizen, kwam het op hun pad om een stuk grond te kopen waar ze zelf een huis op konden bouwen. “Het was dat jaar bikkelen, in combinatie met zoveel mogelijk zelf op de bouw doen, onze banen en 2 opgroeiende kinderen. Wat een tijd. Spijt hebben we geen seconde gehad. Het is zo’n fijn huis.”

“De ruimte in en om het huis doet het ‘m echt. Daardoor is er zoveel mogelijk. Vroeger logeerden er zo vaak vriendjes en vriendinnetjes, zetten we een tennistafel en later een biljart op zolder. En dan de tuin. Heerlijk. Er zijn zoveel plekjes om te zitten. De ochtenden zijn het mooiste moment van de dag. Dan zie je de damp tussen de bomen optrekken en dat geeft zo’n fijne sfeer. Nog een pluspunt; het is een heerlijk koel huis! Wanneer het buiten heel erg warm is en je komt de hal binnen, dan is dat heel fijn thuiskomen!

Prachtige plek
Ook de plek waar we wonen is mooi. Uit welk raam je ook kijkt, overal is de natuur te bewonderen. Het is een prachtige plek met veel groen tegenover park ‘De Strepen’. Onze kinderen hebben hun jeugd hier met veel plezier doorgebracht, de scholen waren vlakbij, sportmogelijkheden volop en heerlijk spelen tegenover ons in het park. Maar het huis en de tuin zijn veel te groot voor ons geworden. Het is tijd voor een nieuwe generatie

Wijk is aan het verjongen
Sinds een paar jaar is de wijk aan het verjongen. We zien om ons heen dat de bewoners van het eerste uur langzaam aan het verkassen zijn. In ons straatje van drie huizen zijn wij de laatste die ook naar een kleiner huis en tuin uitkijken. Wel hebben we gezellig contact met de buurtjes. Steevast luiden we het nieuwe jaar in met een borrel. Dan bij de een, dan bij de ander. Soms wordt er tussendoor een lekker glas wijn gedronken. Zomaar voor de gezelligheid of als er iets te vieren valt.”

Kom kijken
Ben je nieuwsgierig naar het huis van Martin en Tonny? Ga zelf eens kijken. Makelaar Claudia van der Ende: “Het is een prachtig huis met veel mogelijkheden. Zeker weten dat je hier heel fijn kunt wonen.”

Feiten en cijfers
– Bouwjaar: 1979
– Deels voorzien van dubbel glas
– Keuken (2004) voorzien van gaskookplaat, vaatwasser, koelkast en combimagnetron
– Keurig aangelegde voor-, zij- en achtertuin gelegen op het noordoosten
– Buiten schilderwerk 2014 aangepakt
– AWB HR combi-ketel (2007, eigendom)
– Mogelijkheid tot het uitbouwen van het woonhuis of een garage

– Inhoud: circa 678 m³
– Woonoppervlakte: circa 165 m²
– Perceelsoppervlakte: 574 m²

Aanvaarding: in overleg

Bekijk op funda