Oude Molenstraat 74, Oss (VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD)

€ 150.000,- k.k.Oude Molenstraat 74, Oss (VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD)

Functioneel, duurzaam en op een prachtige plek

Drie slaapkamers, een keuken waar de kookfanaat zich kan uitleven en volop daglicht dat vrolijk naar binnen schijnt. Op de eerste verdieping van het appartementencomplex is meer dan genoeg ruimte om lekker te leven. En dat op een heerlijke plek in de stad!

Een prachtig plekje, zo mag je het wel noemen. Precies tussen de bossen aan de zuidkant van Oss en het bruisende stadshart loopt de Oude Molenstraat. De vernieuwde, grote supermarkt net verderop in de straat zorgt ervoor dat je in een mum van tijd je vergeten boodschappen in huis hebt, gauw wat lekkers kunt presenteren bij onverwachte visite of ‘s morgens kunt genieten van een krakend vers croissantje bij het ontbijt. Maar ook andere faciliteiten zijn op loopafstand. Denk aan een groenteboer, cafetaria, sportverenigingen, kappers en scholen. Hier hoef je je nooit te vervelen. Met de auto sta je in een mum van tijd op de grote wegen richting Eindhoven, Den Bosch en Nijmegen. Maar ook het treinstation is vlakbij.

Potentie
Het appartement valt op door de grote hoeveelheid ramen, waardoor het daglicht vrij spel heeft. Bijna negen jaar woont Stephan hier nu; eerst alleen maar een paar jaar geleden trok vriendin Linda bij hem in. “Ik viel destijds vooral voor de locatie, want de woning was niet bepaald in een goede staat,” vertelt Stephan. “Maar ik zag er wel potentie in. Het appartement is nu helemaal opgeknapt. De badkamer, de keuken en het toilet zijn helemaal vernieuwd. De schakelkast is uitgebreid van twee naar acht groepen en door de hele woning is een nieuwe laminaatvloer gelegd.”

Functioneel en duurzaam
Wie bij Stephan en Linda binnenkomt, merkt al snel op hoe netjes alles oogt. En dat zit ‘m niet alleen in de nieuwe vloer en het frisse licht. In de entree zijn meerdere inbouwkasten gemaakt, zodat de gang zelf keurig opgeruimd blijft en alle spullen een eigen plek hebben. “Dat scheelt zoeken, want je bent je schoenen of sjaal natuurlijk altijd kwijt als je haast hebt. Ideaal die kasten!” lacht Linda. Stephan wijst ons erop dat ook op het gebied van duurzaamheid en veiligheid is geïnvesteerd. “Een deel van de kozijnen was van metaal. Die zijn vervangen door kunststof kozijnen. Alle kozijnen zijn bovendien voorzien van HR++ glas. De CV-ketel en meterkast zijn in 2008 vervangen. In de woonkamer zijn nieuwe luifels geplaatst, die ‘s zomers de warmte buiten houden.”

Samen koken
Wie zich graag uitleeft in de keuken, kan hier zijn slag slaan. Deze ruimte is namelijk van alle gemakken voorzien en heeft meer dan genoeg werkruimte. Zoals Linda zegt: “samen koken zonder elkaar in de weg te lopen is geen enkel probleem!”

Het stel heeft één van de drie slaapkamers in gebruik als ruimte voor werk en de was. Er is een inbouwkast voor de wasmachine en droger gemaakt dus ook hier geldt: alles keurig opgeruimd. Heb je toch meer spullen dan die je in dit appartement kwijt kunt? Dan is er nog een aparte berging op de begane grond. Ideaal voor fietsen en dergelijke. De auto parkeer je op de eigen parkeerplaats, mooi achter het complex.

Feiten en cijfers
– Bouwjaar: 1966
– Ruim appartement met drie slaapkamers
– Gelegen op de eerste verdieping
– Lift aanwezig
– Voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas
– Moderne afwerking
– Vlakbij een supermarkt
– Parkeren op eigen terrein achter het complex mogelijk
– Eigen berging op achterliggend terrein
– Balkon aan achterzijde complex
– Servicekosten VvE € 109,21 p.m.
– Inhoud: circa 270 m3
– Woonoppervlakte: circa 90 m2

Aanvaarding
De woning is in overleg beschikbaar.

Bekijk op funda