Mijn favorieten

Onze medewerkers

Evelien Ploegmakers Makelaardij

Evelien Ploegmakers
Evelien Ploegmakers
Vrouw met een visie, de drijvende kracht. Meer ondernemend dan ze zelf ooit gedacht had. Moeder van Abe, Ted en Huib. Bart is de vader. Evelien is sportief en graag onder het volk.
Claudia van der Ende
Claudia van der Ende
Ze ziet er lief uit - dat is ze meestal ook -, maar vergis je niet. Als Claudia ergens voor staat, geeft ze dat niet meer af. Nooit. Getrouwd met Mark en moeder van Liz en Jens, met wie ze heel graag leuke dingen doet. Tenzij ze met vriendinnen uit eten gaat.
Nikki van Uden
Nikki van Uden
Nikki werkt pietje precies en gaat voor zekerheid, want zij is meester in de rechten. Knap! Fijn voor opdrachtgevers. En voor haar collega’s. Zij houdt ook al van een etentje buitenshuis mét rode wijn. Als het mooi weer is, dan is ze vaak op het water te vinden.
Karin van der Steen
Karin van der Steen
Karin is van het plannen en van het regelen. Hup, hup en doorrrrrr! Een echte aanpakster zonder dat ze de interesse in haar medemens verliest. Afgestudeerd HBO’er Communicatie en dus ook verantwoordelijk voor de marketing en communicatie. Doet ze goed. Ze woont samen met Jan, slaat een etentje in het weekend nooit af en ze heeft een tweelingzus. Dus mocht je denken dat je Karin ziet lopen, kun je het goed helemaal mis hebben. Of niet.
Jennifer van der Leest
Jennifer van der Leest
"Ik ben positief, nauwkeurig, eerlijk, sociaal en organisatorisch goed", aldus Jennifer zelf. Wij beamen; daar is geen woord aan gelogen. De veelzijdige Bergse is getrouwd met Marc, moeder van Jayden & Faye en liefhebster van festivals, etentjes en zumba.