Mijn favorieten

Ons kantoor

Begonnen met één vrouwelijke makelaar uit Oss. Enthousiast en met een eigenwijze stijl. Inmiddels zijn we met zeven vrouwen én een man, die moeiteloos meegaan in deze verrassende aanpak. Wij - Evelien, Claudia, Nikki, Karin, Jennifer, Bart, Vera en Fleur  - zetten met veel plezier de schouders eronder, want we vinden het prachtig om zo veel leuke mensen te ontmoeten.

ANDERS
Elke woning is anders. Dus wordt er telkens een nieuwe strategie gekozen. Met een eigen kijk op de woningmarkt. Deze is de laatste jaren ontzettend veranderd en dat vraagt een nieuwe aanpak. We hanteren een koopprijs en niet een vraagprijs. Dat maakt het transparant en interessant voor meer kandidaat kopers. Men denkt vaak: het huis is waard wat een gek er voor wil geven. Weet je, die gekken zijn er niet meer.
 

ACTIEF
Een bord in de tuin en wachten? Die tijd is lang voorbij. Voordat het bord geplaatst kan worden, maken we jouw woning eerst verkoop-klaar. De eerste indruk telt. We zien wel wie er op afkomt? Dat werkt niet. We gaan op zoek naar kandidaat kopers. Of beter nog: we zorgen dat ze jouw woning vinden.


Wij hebben het graag over ‘ons’.
Jouw woning verkopen we namelijk samen.


 

  
 

Vestiging:

Evelien Ploegmakers Makelaardij

OSS

Leygraaf 38
5345 SN OSS