Mijn favorieten

Verhuur

Je woning verhuren. Klinkt simpel. Maar het is meer dan alleen het opstellen van een goede huurovereenkomst. Het gaat erom dat je een geschikte huurder vindt. Aan wie je met een gerust hart de sleutel van je woning overhandigt. Ik -Claudia- help je om de juiste match te maken. Hoe?
 
Onderzoek
Allereerst neem ik de kandidaat en de financiële situatie onder de loep. Het is essentieel om te weten wat voor vlees we in de kuip hebben. Al kun je niet overal de vinger op leggen. Daarom is het (onderbuik)gevoel erg belangrijk. Een stukje mensenkennis.
 
Kennismaking
Wanneer ik alles helder heb, gaan we wel of niet met diegene in zee. Natuurlijk maak ik deze beslissing niet alleen. Dat doe ik samen met jou. Gaan we ervoor? Dan plan ik een kennismakingsafspraak. Om elkaar de hand te schudden en alles nog eens goed door te nemen.
 
Presentatie
Voordat de kandidaten in beeld komen, hebben we al een proces achter de rug. Ik zorg ervoor dat we de juiste route uitstippelen. En dat de woning leuk gepresenteerd wordt op onze eigen website, Funda en andere verhuurwebsites. Zodat deze goed te vinden is.
 
Starten?
Zullen we een persoonlijke afspraak maken? Dan licht ik mijn werkwijze toe en krijg jij een goed beeld van mij als verhuurmakelaar. Neem gerust contact met mij op voor vragen of informatie. Dat kan via claudia@evelienploegmakers.nl of 06-10715999.


 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring