Angoralaan 3, Oss (MONDELING VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD)

€ 259.000,- k.k.Angoralaan 3, Oss (MONDELING VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD)

“Een ontspannen sfeer”

Wonen in de Angoralaan 3; Bert en Ivon kunnen je haarfijn vertellen hoe dat is. En zeker Ivon, want het is haar ouderlijk huis. Zij heeft hier samen met haar twee zussen d’r jeugd doorgebracht en is in 1998 teruggekeerd. Het moet er wel fijn zijn. “Dat is ook zo”, laat zij weten. Het stel zou het nog wel even vol kunnen houden, maar zoon Thomas gaat op zichzelf. “Daarom willen wij kleiner gaan wonen.”

Randje stad De overname van de twee-onder-een-kapwoning van Ivons ouders had ontegenzeggelijk een emotionele waarde, maar dat mocht nooit de enige reden zijn. “De wijk uit de jaren ‘70 ligt mooi tussen het groen”, verklaart Bert. “Daarnaast is deze ruim opgezet en zijn de uitvalswegen vlakbij. Net als een drietal winkelcentra en station Oss-West.” We bevinden ons aan de rand van Oss. Je loopt regelrecht het buitengebied in en er komt weinig verkeer. Heerlijk rustig. “Bovendien wonen we letterlijk naast de voetbalvelden van Margriet. Hier gaat dus niet meer gebouwd worden.”

Legendarische rommelmarkt “We hebben een goede verstandhouding met alle buren”, vult Ivon in gesprek over de buurt haar man aan. “De sfeer is ontspannen en men helpt elkaar graag. Samen hebben we een actieve buurtvereniging die verschillende evenementen organiseert. Zoals het zoek van paaseieren, Sinterklaasactiviteiten en de inmiddels legendarische rommelmarkt in september.”

Grondige verbouwing(en) Toen Ivon en Bert negentien jaar geleden hier kwamen wonen, hebben zij meteen de handen uit de mouwen gestoken. Zij kwamen immers met grootse plannen. Bert vertelt: “we hebben de boel verbouwd. Op elke verdieping. Eén van de belangrijkste veranderingen is de tuinkamer die aangebouwd is. Deze heeft een grote schuifpui, waardoor er veel licht binnenvalt.” Later is er een extra kamer op zolder gecreëerd en nog niet lang geleden zijn de badkamer, het toilet, de kamer, de keuken én de tuinkamer gemoderniseerd.

Kantoor of praktijk aan huis? Al dat werk is een groot voordeel voor Bert en Ivons opvolgers. Wie dat zouden kunnen zijn, vroegen we aan de twee. “Het is met name geschikt voor gezinnen”, vertelt ‘dubbel-evaringsdeskundige’ Ivon. “Ook mensen die thuiswerken of een praktijk aan huis willen, kunnen hier hun ei kwijt. We hebben namelijk de aanbouw achter de garage klaar gemaakt voor andere werkzaamheden.”

Pas jij in het profiel? Of ben je sowieso nieuwsgierig? Neem contact op met Anke, Nikki of Evelien. Zij leiden je graag uitgebreid rond

Feiten en cijfers
– Twee jaar geleden is de keuken/woonkamer volledig gerenoveerd
– Energielabel B
– Moderne keuken en badkamer
– Aparte wasruimte op begane grond
– Kantoor-/werk-/speelruimte op begane grond
– Achterzijde van de woning voorzien van kunststof kozijnen met inbouw rolluiken
– Moderne badkamer met grote inloopdouche (2012)
– Combifort 24/50+ CV ketel met 50 liter warm water reservoir (2005)
– Meterkast in 2012 vernieuwd
– Tuin op het zuidwesten met toegang achterom
– Inpandig bereikbare garage en ruime oprit
– Groene, kindvriendelijke wijk

– Woonoppervlakte: circa 162 m²
– Inhoud: circa 479 m³
– Perceeloppervlakte: 233 m²

Aanvaarding: in overleg

Bekijk op funda