Wilgenstraat 11, Oss (VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD)

€ 137.000,- k.k.Wilgenstraat 11, Oss (VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD)

Verrassend ruim en heerlijk licht

Het daglicht straalt vrolijk binnen in dit appartement aan de Wilgenlaan. Bij binnenkomst trekt met name de lichte woonkamer met groot raam én deur naar het eerste balkon. Verrassend is hier de extra ruimte met vaste kast, die het gezin nu gebruikt als eetkamer.
Aan de andere kant kom je via de grote keuken op het balkon aan de achterzijde van het appartement. Handig is dat je de deur open kunt zetten tijdens en na het koken. “Niet dat je het de volgende ochtend nog ruikt als je ‘s avonds vis gebakken hebt!” lacht Patrick.

Patrick en Danielle kennen elkaar zo’n tien jaar en werden destijds gekoppeld door familie. Sinds 2009 woont het stel aan de Wilgenlaan. Hun mooiste herinnering aan de woning? Daar hoeven ze niet lang over na te denken. “Onze oudste zoon is hier geboren!” Jerayno is inmiddels zes én grote broer van Dwayne (3). “Voor ons is het nu dan ook tijd geworden uit te kijken naar iets groters. Starters, een stel zonder kinderen of jong gezin of alleenstaanden die graag wat extra ruimte hebben… deze woning zou echt voor veel verschillende mensen geschikt zijn!”

Lekker voetballen
De kinderen willen ook graag iets vertellen. “Je kunt heel goed buiten spelen hier,” daar zijn ze het goed over eens. “Er is genoeg ruimte om lekker te voetballen, te rennen en te rauzen,” vult hun moeder aan. “En het is ook handig dat de supermarkt en basisschool op loopafstand zijn. Aan de andere kant van de doorgaande weg is een mooi stuk bos, waar je heerlijk buiten kunt sporten of wandelen. Het is een rustige buurt met gezellige bewoners.”

Praktisch ingedeeld
We kijken verder in het appartement en ook in de vernieuwde badkamer valt ons dat lichte karakter op. De ruimte is praktisch ingedeeld met een ruime douche en prettig daglicht bij de spiegel boven de wastafel. “Fijn bij het opmaken ‘s morgens,” glimlacht Danielle. Van de drie flinke slaapkamers is er één in gebruik als kastruimte. Net als in de woon- en eetkamer ligt hier een prachtige, nieuwe houten vloer.

Vrij uitzicht
De ligging van deze woning is ideaal als je veel op de weg bent. Binnen een paar minuten rij je namelijk knooppunt Paalgraven op, waar de A50 en A59 elkaar kruisen. En hoewel de woning dus vlakbij de doorgaande Julianasingel ligt, heb je weinig last van het verkeer, vertelt Patrick. “Er is dan ook een brede groenstrook tussen de appartementen en de weg. En omdat we op de eerste verdieping zitten, kijk je over de weg heen. Je hebt dus vanuit de woonkamer vrij uitzicht op al het groen aan de overkant.”

Bekijk op funda